Design (Y'

Nu har jag fått upp en header och fixat lite bättre design. Det tog ett par timmar men jag lyckades, det är fortfarande saker jag inte är nöjd med. Men man kan ju inte vara proffs på engång. Jag fick all hjälp ifrån Lindas Lya, jag skulle inte ha fattat ngt utan hennes hjälp! Kolla hennes sida om ni behöver hjälp med blogg design. Jag lovar ni fattar allt sen, haha jag babblar på som om jag vore värsta proffset. Hoppas ni tycker om min design (:  Kram på er

gårdagen och dagen ((:

Igår hade jag studiedag, och vad jag pluggade. Jag pluggade nog allt som går att plugga. Jag satt i pyjamas nästan hela dagen, tills jag var tvugen att byta om till träningskläder och dra på träning. Vad skönt det var att träna, jag längtar tills jag får gå på gym. Det verkar vara så roligt, speciellt löpbanden. Jag vet inte varför men det verkar vara så mycket roligare än att springa utomhus. Men jag tror att jag får börja gymma när jag blir femton, någon som vet? Aja, det gick mycket bättre idag. Inte helt bra, men bättre än i onsdags. Vi sprang ute, ucsh vad tråkigt det är att springa ute. Och så frös jag ihjäl, och fick svårt att andas bara för att det var så jävla kalt ute! Det var skönt att komma in i hallen och hålla på med boll! Sen vart det hem och plugga mer. Haha, vilken pluggis jag är. ;) 

Idag så var det skola igen, hade massa saker att göra. Men det gick ganska bra iaf. Jag orkade inte ha på mig jeans idag så jag slängde på mig mjukisbyxor. ÅH, vad skönt det var att gå i mjukisbyxor! haha, och nu sitter jag här. Jag har blivit beroende av bloggar, haha. Jag kollar på nästan alla jag kommer över, men jag vet själv inget intressant att skriva om. Hoppas att ni fortsätter läsa ett tag i alla fall. kram på er ((: 
och så bifogar jag en nytagen bild på mig ;P



image5

plugg,.

Har gjort tyskan hela dan, och imorrn blir det meera plugg till matteprovet, so;n & musikprovet. Tur att man är leedig! Ååh, vad skönt att vara ledig från allt en dag. Men snart är det ju tyysklaand, jag fattar fortfarande inte att jag verkligen ska åka på söndag. Det har alltid varit så långt bort, helt plötsligt så är det några dagar kvar. Men jag är redo, har köpt present och allt. Nu är det bara att ååka.

Jag satt och kollade på den nya serien Gossip girl på kanal 5. Den var ju jätte bra! Jag fasnade för Serena & hennes leende, det verkade vara så äkta. Annars när man tittar på serier så är det så falska leenden, men hela serien var jätte bra. Jag har ju sett reklamen innan och fått en uppfattning, och det var faktist så bra som jag hoppades på. Det är absolut en serie jag ska följa! Säkert många fler som känner likadant. 


image2


Hejs (:

Hej, gjorde nyss denna blogg. Har svårt att förstå endel saker, men det löser nog sig snart.
Idag var jag och tränade handboll, det var jätte kul somvanligt. Men det gick inte så bra för mig, inga passar satt och allt gick fel. Jag blev så arg på mig själv, men det gick över sen. Jag hade en dålig dag bara har jag konstaterat för mig själv.

Jag är jätte glad & peppad över att jag/vi snart åker till tyskland, vi åker på söndag eftermiddag. Första gången jag flyger också, men det är jag inte så nervös över. Tycker bara att det ska bli jätte kul! Det är nog bara jag och några få till som är såhär peppade över att åka, endel andra börjar ju ångra sig. Men jag ska inte ångra mig, det var nog därför jag valde tyska från första början. Hahah, vilket dåligt beslut. Men men, nu ska jag gå och göra musik"provet", är jag den enda som tycker att det är svårt att skriva om alla epoker?
Hejsvejs ((:                                                             image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0