COCOO.SE

image49

cocoo.se nyheter. Dom här sakerna tyckte jag var sötast av nyheterna! Jag skulle gärna köpa hem några av domhär. Enkla saker som man kan använda när som helst, det är nog min stil mest. Kolla in söta cocoo.se, dom har alltid söta saker som man kan klicka hem! (:
kram på er :*

konfirmation (Y)


I helgen var jag, pauline & channie på konfirmations läger. Jag hade det bäst! Det var jätte roligt, tja folket iaf. Mitt i natten så börjar larmet att tjuta. Jag blev lite irriterad ;) Aja, imorgon fyller min lilla syster Wilma 4 år. Släkten kommer och det blir stort kalas ;D Fast det är ju skola imorrn, har ett ton läxor. kanske borde göra dom nu!
kram på er :*



dagens citat:
Vi är guds konstverk
Vi är guds glädje.
Vi är alla speciella.
SYSTER VIKTORIA

musiic '


Emmy Rossum - Slow Me Down
http://www.youtube.com/watch?v=C0eGe-VV7I8
LOVING IT RIGHT NOW! sitter och lyssnar på den om & om igen. bäst <3



Justin Timberlake & Madonna - 4 minutes
http://www.youtube.com/watch?v=j5R9sNiNwc4
denhär med ^^  bäst <3

Flo-Rida feat. Timberland - Elevator
http://www.youtube.com/watch?v=glBTDfL7cyk
den med ^^ bäst <3

Idag var jag i skolan, haha vi tittade på en film om typ hot på internet och mobil. Det var jätte dåliga skådespelare med så det var jätte kul att kolla på! Haha, för fult var det. Sen åkte jag hem och slappade, ska kolla på DIRTY SEXY MONEY ikv, det verkar vara jätte bra! Jag kanske ger en rapport imorrn. I helgen så ska jag, channie& pauline iaf och sova över på församlings hemmet med konfirmationen. Jag tror att det blir kul, men ingen av dom haha. Aja, jag vet att dom kommer ha lite kul iaf. Hoppas att ni har haft en bra dag! (:
kram på er :*



dagens citat:
Bedöm din framgång efter
vad du var tvungen att ge
upp för att få den.
DALAI LAMA

att klippa sig är det värsta!

Igår var jag och jobbade på Örebro cupen i innebandy, jag jobbade i kiosken från 21,00 till 24,00. Men jag kollade på lite matcher och gick runt med alla i laget (:  Hade jätte kul! ÖSK HF-93 <3
Idag var jag och klippte mig på stan, jag blev inte nöjd! Jag hatar att klippa mig, det bli oftast fel och det tar ca en månad innan jag blir någorlunda nöjd med håret. Ska snart duscha och försöka fixa till det själv och se om det blir bättre då, jag ska ju till conventum ikv med laget. Typ ett disco för innebandy cupen. Ska bli kul! (: Aja, på stan så fick jag ett mineral puder, hårspray och hårspännen av mamma. Min bror köpte ett par badbyxor, (:
Jag kanske lägger upp en bild sen på håret, men förvänta er ingenting ;)
kram på er :*



dagens citat:
Citerar andra gör
endast de som inte själva
 har något att säga.
MARTIN COBORN

våår

image44

ngn stans på väg till en match.

idag var det idrott på idrottshuset, fy jag har den sämsta konditionen i världshistorien. Aja, vi slutade ca 16,00 och jag gick en stund med Pauline. B Ä S T A. Jag har värsta vårkänslorna och solen skiner. Jag känner mig sprallig (:
Snart ska jag till Pettersberg och träna med 92 och 91 tjejorna, vi ska träna med klister 20,00 till 22,00. Och föressten imorgon ska jag klippa mig, fast bara toppa och klippa sne lugg. Förut hade jag rak lugg men det orkar jag inte med. hahaha.
kram på er :*



dagens citat:
Våren är den härliga tid då vi alla
skyndar ut i det fria för att äntligen
kunna inandas friska avgaser
CARLO MANZONI

new clothes, she's so sweet.

Ursäkta att jag inte har skrivit på länge. Har inte orkat riktigt, men ni överlever nog. Föressten idag kom bästa  sötnosen till skolan, fy vad jag har saknat henne. Now everything's back to normal.
I helgen sov jag över hos min kompis Jessica, hade jätte kul! Vi nördade dator, film, och TV-spel :D haha
Idag var jag upp på stan en sväng med en kompis, sen vart det mormor&morfar och äta. Där fick jag leta bland deras kläder och hittade en hel drös med kläder. Mest skjortor men även en tröj-liknande sak. söt var den i alla fall. Ska nog dra på mig den imorrn! Tog lite pics på alla kläder, de ser ganska lika ut allihopa.
Läste genom mina mejl nyss, blev chockad när jag läste att jag har träning på torsdag i Pettersbergs bollhall kl 20,30 - 22,00. Det var inte roligt, missar en massa på teven. Den är nämligen mitt liv, min trogne vän genom ur och skur, vått och torrt, nöd och lust. April april, klart den inte är mitt liv. Kommer nog iaf vara rejält trött på fredag i skolan. Hoppas att ni haft en bra helg och fått lite vila iaf.
kram på er :*






dagens citat:
"
Aliquando et insanire iucundum est"
- Ibland är det skönt att få vara galen.
latinskt ordspråk.

RSS 2.0