dagens klädsel torsdag

image28
vit skjorta;h&m divided
skärp;mammas gammla
tights;h&m
vitt linne;bikbok
hade även armband från topshop & h&m.
det var en av sakerna jag köpte i stockholm.

idag var jag en sväng till mormor och sydde klart min kjol. kanske kommer bild på det senare. Jag blev sådär nöjd. Men det var ganska roligt att göra den i alla fall. Sen åkte jag hem och satte mig vid datorn och kollade runt bland alla gammla sidor som jag är medlem i, haha för tråkigt. Jag hade tänkt att jag skulle baka chokladmuffins idag, men icke sa nicke det blev det inte. Jag orkade inte, får väl bli en annan dag, för jag måste ha choooklaaad! Det är så gott, men jag borde hålla mig undan från det ;)
Imorrn blir det träning igen, roligt. Fast jag har kramp i vaderna. Får nog ta och stretcha bort det snart, fast nä det orkar jag inte. Jag vill börja på friskis&svettis, men jag har inga pengar för tillfället så det blir inte heller av. Föressten nu kom jag på att vi åker till POLEN om två veckor med konfirmationen. Det kommer bli kul! Jag längtar, okrar inte med två veckor till i skolan. Det är ändå inget som händer där.
Oj vilket långt inlägg det blev nu, hoppas ni orkade läsa (:
kram på er :*




dagens citat:
Friendship is the hardest thing in the whole world to explain.
It's not something you learn at school.
But if you haven't learned the meaning of friendship,
you really haven't learned anything.
MUHAMMAD ALI

ttträning ((:

Idag började skolan igen, suck. Men det var roligt att träffa alla kompisar igen. Vi fick sluta en halvtimme tidigare så jag gick hem från bussen, det tog bara 15 min. Jag ska nog börja med det varje dag..
Sen när jag kom hem blev det fota en snabb dagens klädsel och sen packa till träning. Jag hade inte tränat på evigheter kändes det som. Det var roligt! Vi körde mycket växlar och sånt liknande, tex barcelona. Åh, jag älskar att träna handboll ((:
Nu ska jag nog titta runt på lite bloggar och kanske lägga lite kommentarer också. Jag ska nog öva lite på min låt till uppträdandet på skolan i maj. Jag ska sjunga Tusen och en natt, det blir nog duett. Vågar inte köra solo.
Imorrn ska jag baka till skolan och sen blir det nog att syyy kjol ((:
kram på er :*

dagens klädsel, + bilder från stockholm (:

image24
svart långärmad tröja; gina tricot
vitt linne; JC
leggings; H&M
svart armband; topshop
vitt armband; indiska



och så har jag lite bilder från stockholm, ((:
kram på er :*





 Dagens citat;
A friend is someone who
knows all aboutyou,
and loves you just
the same.
AUTHOR UNKNOWN.

home sweet home.

nu är jag hemma från en jätte rolig "helg" i stockholm med Pauline och hennes mamma. Dom har nämligen en lägenhet i sthlm. Vi åkte tåg dit på torsdag och kom hem med tåg på lördag. ((:
Vi gick på bio också, vi såg Juno. Jätte bra film! Hon hade för skön personlighet. Jag älskar scenen när han kommer till henne på sjukhuset och lägger sig brevid henne och hon gråter. fy, jag grät nästan också.
jag handlade ganska mycket, men har inte orkat ta kort på det än. kanske gör det imorrn eller  ngn annan dag. Ni får hålla er tills dess. tack gumman för att jag fick följa med! :*

Idag var jag på IKEA med fam. Jag handlade svart tyg och en lampa. Jag ska sy en kjol! Får se när, men det ska bli av! kram på er :*

dagens outfit, m.m


leggings;gina tricot
vittlinne; bikbok
blå tee;bikbok
plus
ett svart hjärthalshand på secondhand, som inte syns.

Och idag kom ett paket från H&M men jag hade inte beställt ngt, allt var slut i min storlek. Men mamma hade beställt kläder. Hon hade beställt denna skönhet till mig (((((:
kram på er:*




dagens citat;
My friend and I tell each other all our worries. Often there is nothing we can do to solve them.
 But knowing that we are there for each other, prepared to listen, is all the help we need.
Linda Macfarlane, B,1953

 

today is a beautiful day.

idag var jag ute och sprang, min bror följde med på cykel. Men efter halva vägen går cykeln sönder, bakhjulet har fasnat. Så vi får släpa och dra dendär cykeln hela vägen hem. Men vi kom ju ut i alla fall, min bror data nörden. Sen kom vi hem till ett tomt hus, skönt! Så vi fixade lunch och tittade på Sagan om de två tornen. Jag älskar alla tre filmerna! Dvärgen är min favorit. Sen kom resten av familjen hem, så både jag och min bror gick tillbaka till våra datorer och vi sitter fortfarande kvar. Jag har pysslat med photoshop endel, men fattar fortfarande inte hur man klistar in en annan bild. Aja, och så gjorde jag en ny header lite snabbt. Men den får duga. Jag ska nog snart gå och lägga mig, ska ju till stockholm med pauline imorgon. Vi kommer hem på Lördag ((((:

Igår träffade jag channie på stan och gick i lite affärer och tog en fika. Mycket trevligt! (:
Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn, inte speciellt ovanligt. Men i alla fall, jag kollade efter sommarjobb. Jag satt från ca kl 5 till ca 10. Men hittade jag något? NEJ självklart inte! jag satt i evigheter och letade bara efter sommarjobb. Vad arg jag blev, jag vill ju ha sommarjobb och skrapa ihop lite pengar. Så om någon har tips på bra sätt att få sommarjobb så SNÄLLA skriv! (:
Nä nu ska jag lägga mig,
kram på er :*

beautiful it is

image18image19image21
gårdagens köp
blå tröja; bikbok
vitt linne; bikbok
väska; farmor


home again

nu är jag hemma igen från farmor och farfar. Jag hann träffa både min faster och mina kusiner. Idag gick jag på stan i Linköping med min kusin, hittade en ballong tröja och ett vitt linne. Dumt eftersom jag ska till stockholm under veckan med Pauline, jag borde spara lite pengar. Och sen så ska jag ju till Polen också. Bäst att spara pengar. Jaja, hade kul hos Pauline i helgen och på konfirmationen (:
föressten hos farmor hittade jag en väska som jag lät följa med hem. Men jag är inte säker på om jag tycker om den än, kan lägga upp en bild sen. Oh, nu kom jag på CHANNIE RING MIG ! jag skriver nummret på din bilddagbok.
kram på er (:

dagens klädsel

image16
hemma hos pauline '
tjocktröja: H&m man
T-shirt: fashion agianst aids h&m man
vitt linne: JC
leggings: gina tricot


en skön låt:   Ms. Jackson - outkast

match'

Idag hade jag match med handbollen, det gick inte bra! Vi förlorade med 10-22 mot  RP linköping. Vi spelade inte speciellt bra heller, nä det var uselt och jag gjorde absolut inte mitt bästa. Men vi får väl lägga matchen bakom oss, det kommer ju fler matcher. Jag sitter hemma hos Pauline, vi tittar på Melodifestivalen. Jag satt alltid och kolla på det när jag var liten. Minnen..  Jessica var här en stund också, henne hade man saknat. Ska sova här hos Pauline och sen åka till  konfirmationen, då får man träffa channie. Henne saknar jag som tusan! Efter det ska jag åka till farmor & farfar i Linköping. Farfar fyller år, stannar över natten bara. Det var jätte längesen jag träffade dom, roligt.
Nä nu ska jag kolla på melodifestivalen med pauline, det kanske kommer en dagens outfit.
kram på er  ((:

minnen'

 
Jag gillar att ha vit målarfärg kvar på händerna efter en dag hos Krafft. Det påminner mig om gammla tider, när pappa kom hem med målarfärg överallt. Det får mig att minnas, jag funderar nu starkt på att ta måleri på gymnasiet. Det negativa är att det är på Tullängen, inget ont om Tullängen men jag vill gå på Risbergska med alla andra. Det blir bara jag själv på Tullängen. Men om jag tar teckenspråk så blir det på Risbergska. Vi får väl se vad som händer i framtiden.

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG på er   (L)

bra låt, lyssna på texten :))
Write you a song - Plain white T's


PRAO'

Hejsan, det var ett tag sen jag skrev. Den här veckan började jag på min PRAO. Jag praoar på Krafft Måleri, det är faktist jätte kul! Funderar på att ta måleri på gymnasiet. Det är  bara 3 år. Men vi får se, jag har i alla fall fått måla tak, element och lister. Och idag fick jag tapetsera lite också, kul men ganska svårt! Imorgon byter vi plats, ska måla ett kök tror jag. Och det ligger vid 12;ans sträcka så jag slipper byta till 17. Igår slutade jag ca 14 så jag hälsade på Pauline en stund, det var ju en vecka sen vi sågs. Hahaha, hon har 2 snygga killar på sitt jobb och 1 ful. ;D Jag slutade vid 12 idag, det var bara tapeterna  kvar så jag hade inget att göra. Vi var och fikade på tybble central idag för att min handledare fyller 40. Hans förman bjöd, och så kom det en kille som min pappa tydligen hade jobbat hos förut. Roligt,  roligt. Jag har ju turen att känna min handledare, idag så sa han att han kommer så väl ihåg när han höll mig som liten bebis och tycker att jag har växt upp så fort. Jag har och kommer gå i mjukisbyxor hela veckan. Med en tofs och inget smink! Orkar inget annat, tar ju bussen 20 över 6 på morgonen. Går i arbetskläder hela dagarna, byter bara om för att åka bussen. Nä, nu ska jag nog ta och titta på tv. Sen ska jag soooova för jag är sjukt trött. 
Kram på er ((:


image14

hemmmaa'

heeeeej, nu är jag hemma från tyskland! :))
jag har haft det bäst, och jag kommer sakna Luisa&mångafler skit mycket.  Jag längtar tills dom kommer till sverige! (:
Flyga det var skit kul, hahahha jag skrek lite när planet lyfte. För kul var det! (:
PAULINE jagsaknar dig som fan. träffffas imorrrrn? (: <3
kram på er alla :*

2 timmar kvar (:

image13
                    jag kör väl en dagens också (:
T-shirt; H&M killavdelningen
jeans; Carlings
armband; handgjord i leksand ( om man ser armbandet )

Jag kör en slapp stil med en fläta i luggen, och mitt vanliga fluff hår ;)
Jag åker hemifrån om 2 timmar, nu har jag fjärilar i magen. Men det kommer nog gå bra, jag har äntligen packat väskan. Jag har inte mycket kvar att göra, ska kolla att jag har med mig allt och ta ngt att äta. Jag är i tyskland runt halv 1 på natten, så jag blir nog lite hungrig. Eller vad tror ni? Nu är jag rejält peppp ((:
Kram på er :*

photoshop '

image12
           ( taget från mitt fönster )

Idag var jag och hälsade på min mormor, hon kom nyss tillbaka från en stor operation. Men hon mådde hyfsat bra, tur det! Min lilla mormor. Resten av dagen har jag försökt att packa, är fortfarande inte klar. inte bra.. Jag fasnade vid datorn, och har suttit här ett tag. Jag har nämligen fått Photoshop, och som den nörd jag är så har jag försökt förstå mig på det. Har suttit och kollat på videoguider och provat mig fram. Till exempel med bilden ^^
Den är tagen idag, jag kan inte fatta att det kom så mycket snö på bara ca 2 timmar. Men det är bra, för jag vill ha snö och åka snowboard i backen! (: Hoppas ni haft en bra dag, kram på er ((:


en till tävling (:

image10
Hihi, jag hittade nyss en till tävling med denhär dö snygga väskan! Den kommer från Friis Company. (:
Hitta tävlingen hos den söta Kelly, hoppas på tur nu med. Va med ni med :D

tävling'

image9

Hittade en tävling hos HELENASCITY i sammarbete med bagsandfashion.com om ett par jätte söta örhängen. (:
Så jag provar min lycka, har aldrig vunnit på sånthär innan. men hoppas på tur nu! :)
kram på er (:

my little treasure

image8
     ( jag & min syster )


Idag var jag i skolan, fick ett prov tillbaka. Är nog sådär nöjd. Vet att jag kunde bätte, och så var det lite slarv fel också. Men nu är jag ledig från skolan i 3 veckor !!!! Och när jag kom hem från skolan så pratade pappa om hans kompis som ska öppna ett café i mars. Och jag kanske ska få sommar jobb där! :D gissa vad glad jag blev, sen så sa pappa att han hade tagit med ett par målarbyxor från hans jobb som hade blivit över. Det är normalt ettorna på gymasiet som har dom, men det hade tydligen blivit över. Så nu slipper jag ha på min mjukisbyxor eller pappas gammla stora byxor till min PRAO v.7.  Och så fick jag semlor när jag kom hem också, men nej det var inte speciellt gott. Dom var så torra och äckliga, men bättre en än ingen. rigth ? Nu ska jag snart byta om och dra på träning, sista träningen på ca 2 veckor.  Gissa om jag kommer vara tränings sugen när jag kommer hem!
kram på er (:

två dagar kvaaar! (Y'   <3

RSS 2.0