hemma igen (:

nu är vi äntligen hemma igen från POLEN. Vi hade det bäst, jag kommer nog att lägga upp några bilder från polen. vi hade jätte kul, nu är channie här och vi ska fixa oss och dra till kyrkan. konfirmationen kräver det eller ngt sånt.
Men som sagt jag lägger snart upp bilder och berättar om min resa!
kram på er :*


dagens citat:
Den stora tragedin är
inte de onda människornas
brutalitet utan de goda
 människornas tystnad.
MARTIN LUTHER KING

true words.

Disneyland will never
be completed. It will
continue to grow as
long as there is
imagination left in
the world.
WALT DISNEY


full rulle.

image35
gammal bild.

Idag klockan nio på morgonen skulle vårat lag ( ÖSK ) samlas på birgitta skolans idrottshall för vi hade match. Vi förlorade med 10-13 men det var en rolig match, första halvlek var jätte dålig. Vi spelade verkligen dåligt, men i andra halvlek så kaskade vi upp oss och hade riktigt kul! Efter den matchen var det bara att slänga på sig brallor och tröja och gå ut och äta i vårsolen och vänta på bussen som vi hade beställt för vi skulle åka till västerås och spela en till match. den matchen gick rent ut sagt skit! Jag spelade verkligen skit, jag hade ingen ork kvar efter förra matchen. Min tränare blev arg på mig och det blev bara för mycket. Men hälften in i andra halvlek så spelade jag faktist ganska bra. Eller ja jag försökte i alla fall. Vi förlorade stort 8-28. Sen var det att ducha och slänga sig i bussen för färd hem. När vi kom hem till örebro igen kom mamma och hämtade mig, vi åkte och hämtade Pauline för att hon skulle sova hos mig. Imorrn ska vi till P O L E N och jag är grymt peppad! Vi och channié åker med konfirmationen, vi ska åka till ett barnhem och ge en del saker och så fick man om man ville ta med sig gammla barnkläder. Så jag har självklart med mig TRE stora svarta sopsäckar fulla med kläder! Och vi har fortfarande kvar en massa.. Aja, bara barnen blir glada! Sen så ska vi till ett koncentrations läger, det längtar jag efter faktist. Jag vill bara se&höra hur det var. Fy vad hemst det måste ha varit! Och så ska vi till ngt slott också.
Så det blir inget bloggande fram tills på torsdag, då kanske jag lägger ut en massa bilder.
kram på er :*



dagens citat:
Hoppet är en bra sak -
 kanske den bästa saken,
och bra saker dör aldrig.
STEPHEN KING

veckan.


kickbar bild.

Ojoj, jag har inte skrivit på länge. Jag har inte orkat att sätta mig vid en dator. (:
I måndags var jag på idrottshuset här i Örebro. Damerna skulle spela match och vårat lag var jour lag. Vi skulle alltså sälja godis m.m, ta inträde och torka svett på plan om det behöves. Så det var ingen träning den dan. Vi hade jätte kul i kiosken (:  I tisdags så var jag hos min mormor & morfar en stund efter skolan innan jag tog bussen till skolan igen för jag skulle sälja fika på skolan för föräldrarkören. Jag missade Gossip girl men en i min klass ska ladda ner den til mig. (: På onsdagen så var det möte med konfirmationen inför POLEN ((: Vi fick lite information om resan. Idag har jag varit hos min mormor som fyller år, nu ska jag snart börja packa inför Polen och sen blir det nog läxor.
kram på er :*



dagens citat:
A friend's writing
 on an envelope lifts
the heart on the
 rainiest morning.
CHARLOTTE GRAY

match lördag

match idag, spelade skit! vi förlorade med ett antal bollar, en match att glömma. fy vad besviken jag är på mig själv, jag vet att jag kan bättre men av någon anledning så kommer det aldrig på match. Allt försvinner bara när jag står på plan och ska spela, idag kunde jag inte ens spela rulle ordentligt. Det kändes som om jag bara förstörde för laget, förlåt. Efter det så tog jag bussen hem och tog det lungt. Somnade en timme, jag var jätte trött. är fortfarande.
Under kvällen har jag funderat över vänskap, hur snabbt två personer kan glida isär. Över en vecka eller så, så är allting man hade nästan borta. Fy, jag vill inte förlora de vänner jag har. Dom betyder för mycket, jag kanske inte visar det så bra men jag älskar verkligen dom och vore ingenting utan dom. Jag ska försöka visa det bättre, men det är svårt. jag är helt enkelkt inte en sån person. Jag tänker det, men säger och visar aldrig det. <3



dagens citat:
Du är inte bara ansvarig
 för vad du säger,
 utan även för det du inte säger.
MARTIN LUTHER


 


dagens klädsel torsdag

image32
svart tee;intersport
vitt linne:bikbok
leggings:h&m
vitt silkesband:tygaffär

Jag har fått ett sommarjobb nu! Det är äntligen bekräftat, eller nja jag måste fortfarande ringa till komunen om någonting. Men det fixar sig nog. Idag var jag en sväng till  pauline efter skolan, sen drog jag hem och gjorde klart engelska läxan för denhär veckan. Har inte hänt så myckt idag, på lördag är det handbolls match. Jag vet inte vilka vi spelar mot. sånt håller jag aldrig reda på, haha. Hoppas att det går bra i alla fall! (:
kram på er :*



dagens citat:
De viktigaste sakerna är
 de svåraste att säga
 eftersom ord försvagar dem.
STEPHEN KING

segdag.

idag har jag varit trött hela dan, och det har varit rikitig segt. Fast det var ganska roligt att prata med några elever från en skola i england. Dom är här på besök den här veckan om jag inte misstar mig. Det kan hända för jag är riktigt trött, fast igår så somnade jag tidigt. Men det är ju alltid så att om man sover länge så blir man trött, eller det är så för mig i alla fall. Jag har gått runt i mys kläder idag, fast jag hade min nya tröja från h&m. Jaja, moving on..
Jag gick hem igen idag från bussen, jag har gjort det varenda dag nu. Det är jätte skönt, men det tar bara ca en kvart eller så. kanske ska börja ta en omväg så jag får lite extra mortion. eller, nä kanske inte. Sånt orkar jag inte med. ;) Snart ska jag kolla på Gossip Girl, äntligen! Jag har längtat en hel vecka, Efter det blir det Gynning det är också väldigt bra, kanske inte så givande programm. Men sånt får man nog av i skolan tycker jag, hah. Åh, vad jag har lust att äta choklad, men det orkar jag inte åka och köpa och så har jag inga pengar. allt går åt till Polen. Föressten så är det bara 11 dagar kvar nu! (:
tråkigt inlägg, men det får ni leva med ;)
kram på er :*



dagens citat:
You are the one,
the only person with
whom I'll shop for clothes.
Because you're the only
who will say
"
Have you seen yourself
from behind
?!"
PAM BROWN

vårsolen

image31

Det är så härligt att gå i vårsolen och tänka på minnen,
 tränka på vad som ska hända i sommar när man ska
skapa nya minnen med vänner och familj. Man mår bra
i hela kroppen och själen.


Idag var det skola igen, inte roligt. Men dagen gick ganska snabbt i alla fall. På NO fick vi skära, ta och kolla på ett fårs inälvor som till exempel hjärta, lungor, lever och njure. Det luktade som rå kycklingfile eller ngt liknande blandat med fisk lukt.  Det luktade inte gott! Men det var ganska roligt i alla fall. Hur ofta får man göra det i livet, ja om man inte ska bli någonting med det att göra.. Sen blev det bussen hem, det satt två döva killar på bussen ( senare fick jag reda på att det var pappas elever ) jag förstod ju vad dom pratade om, och så börjar dom prata om mig. Vet inte riktigt om vad, men jag såg att det var mig dom pratade om. Hahaha, jag hade lust att gå fram till dom och säga något liknande som Vad vill du mig?. Men det gjorde jag inte.. Haha, sen frågade jag pappa om det var hans elever. Joo det var det visst. Nä, nog om det. Nu ska jag snart iväg på handbolls träning, roligt! Jag missade ju senaste träningen och matchen eftersom jag var sjuk. Oh, jag glömde nästan. Det är 10 dagar kvar tills vi åker! ((((((:  Jag och channie längtar, pauline tror att vi kommer ha jätte tråkigt. Men nehej du, för det ska vi inte ha! Vi ska ha det rajraj, haha. Vad ska ni göra idag? ((:
kram på er :*



dagens citat:
Ah, how good it feels!
The band of an old friend!
HENRY WADSWORTH
LONGFELLOW

misslyckad.

image29
image30
sydd av mig.. Den blev mycket misslyckad.
Kommer nog aldrig andvändas. varför gjorde jag den ens ?
Ska gå och göra någonting annat nu, hare bra (:
kram på er :*



dagens citat:
Part of what friends
experience is
something that
people who aren't
friends can't know.
It's a code.
It's another language.
JUDD NELSON

söndag.

fortfarande sjuk, men är bättre! (: Jag har läst ett kapitel i engelskaboken, ska fortsätta senare. Tråkig bok om jag får säga så. Föressten, var det ingen Björn Gustavsson igår? Jag kollar inte på melodifestivalen så jag undrar. Det finns ingenting på youtube så det var det antagligen inte. Detta gjorde min dag aningen tråkigare. Men jag överlever nog. ;) Jag funderar på att ta kort på min kjol och samtidigt kläpå mig kläder i stället för pyjamas. Jo det ska jag nog, så kolla gärna efter en uppdatering senare! (: Ett dagens citat rammlar nog in senare också.
Föressten jag har underbara vänner <3
kram på er :*


sjuk.

Jag har gått och blivit sjuker, någonting med halsen. Så jag stannade hemma i fredags, missade träningen. Och idag missade jag matchen.. inte bra, ville vara med. Men icke sa nicke det gick inte, Dom vann, vet inte poängställningen. men dom vann iaf. mycket bra gjort!
Jaa, jag har inte gjort någonting dehär två dagarna. som vanligt när jag är sjuk kollar jag på tv heeeeela dan lång. Mina ögon blir nästan fyrkantiga. Men idag så tog jag tag i min engelska läxa, vi ska läsa en engelsk bok. Jag valde Goodnigth mister Tom. Den är ganska bra, men jätte svår. Det är jätte mycket ihopsatta ord eller vad det heter. Jag förstår mig inte på det. Men jag lyckades komma till sida 44 eller ngt sådant. Imorrn blir det lika mycket så jag kommer till sida 80 någonting. Någonting annat måste man ju göra, föressten en av våra datorer har pajat. Fast den är ju inte riktigt våran, mamma och pappa fick den av typ komunen eller någonting sådant som hjälpmedel, det är en bildtelefon i den. Mina föräldar är ju döva, liksom nästan resten av släkten är. Så dom fick låna den som hjälpmedel. Den är faktist jätte bra! haha, intressant va? ;)
Vilket tråkigt inlägg, hoppas ni klarade att läsa det i alla fall. (:
Vad ska ni göra ikväll ? :))
kram på er :*



dagens citat:
Being with you is
like walking on a very
clear morning -
definitely the sensation
of beloning there.
E.B. WHITE

RSS 2.0